Saturday, September 25, 2010

Makluman...

senja yang hening...


Penjejak maya ingin menyampaikan duit raya satu perkara. Penjejak maya akan bercuti dari alam maya ini. Ada hal yang perlu diuruskan. Makluman ini khas untuk para rakan yang mungkin agaknya tertanya kehilangan kelibat penjejak maya kelak. Insya-Allah panjang umur kita akan bertemu selang beberapa tahun nanti.


p/s: Maaf jika ada terkasar kata dan terima kasih untuk segalanya.. Semoga kita mendapat rahmat-Nya jua..



59 comments:

Abd Razak said...

Salam...

Moga Allah permudahkan segala urusan sdra, dan maafkan saya juga andaikata ada silap dan salah saya sepanjang persahabatan kita di alam maya ini...

Jumpa lagi..

Chenta said...

ok .. silakannn..

Dahulukan apa yang patut didahulukan. cuma kalau hilang tuh jangan lama sangat . Nanti rindu-rinduan plak. ahaks !

saya doakan hanya yang terbaik dari yang baik-baik untuk awak .

nah, ambik kueh raya buat bekalan..

Pn Kartini said...

Salam:)

Agaknya mahu ke mana ya gerangan penjejak maya mahu menghilang...
Walau di mana sekalipun....moga Allah permudahkan segala urusan..

Ada masa & ketikanya...InsyaAllah jumpa lagi..:)Maaf jua dipinta andai ada silap & salah...:)

azieazah said...

Pergi mu ku relakkan,
Lambatmu ku nantikan,
Hilangmu ku risaukan,
Lalu segalanya kudoakan.

Cewahhhhhhhhhhhhhh....!
All the best, moga segala urusan suksess!

*Pssstttt nak menikah kerrrr?

Norgadis said...

Salam,
apalah urusan penjejsk maya yg menyebabkan lamanya menghilang, moga cepatlah selesai ya...

ahmad humairi said...

salam senja yang hening,

hilang dalam makluman,
pergi dengan pesan,
maju jaya untukmu tuan,
moga dalam peliharaan Tuhan.

maafkan saya juga, maaf atas segala-galanya.

MasZuber said...

jangan lupa untuk kembali yea..

kak wan said...

Salam mr PM,
Kakwan doakan moga berbahagia dalam setiap apa yang di lakukan...dan dipermudahkan dalam segala urusan juga kalau berpergian tu moga selamat pergi dan selamat kembali.

Acik Erna said...

salam PM..semoga cepat selesai apa saja yang dihadapi dan semoga cepat bersiaran kembali..

eelobor said...

semoga semua nya selamat. kurang satu rating pengunjung blog aku. hihihi

ana said...

ke mana gerangan menghilang smpi tak sempat nak update blog nie? apa2 saya doakan yg terbaik untuk penjejak maya...

ikan emas said...

Salam..

semoga dipermudahkan semua urusan.

Jangan lupa jalan kembali

sekadar satu coretan said...

nak gi mane tu ye...

semoga PM dipermudahkan segala urusan...jangan pulak terus menyepikan diri...jumpe lagi...

ibuintan said...

semoga segala urusan PM dipermudahkan... dahulukan yang utama, ada kesempatan jumpa lagi dialam maya

Relevan said...

Salam PM..Selamat bercuti..

gadisBunga™ said...

Alaa....org baru kembali, dia pulak nak menyepi. sedih tau!

abuafif said...

ke mana gerangan mahu menghilangnya?

~aSHa~ said...

semoga sihat2 selalu hendaknye..

mohon maaf juga andai ada tersalah kata tersilap bahasa..selamat hari raya..

jangan lupa kembali ke pangkal jalan ye..ehhehee...ke arena berblogging..

Werdah said...

Salam PM.

InsyaAllah bersua kembali di alam maya.. dan dipermudahkan segala urusan..

mak encik | SZ said...

bz ngan research ke nak peksa dah nih?
ok PM jgn cuti lama2...
jaga diri elok2 ...
jenguk2 gak blog kengkawan ye... ;)

Emylin_Izlin said...

ke manakah??? semoga segalanya berjalan lancar..amin

nadz said...

salam..
terima kasih kerana selalu mengunjungi blog mama.
Semoga dirahmati atas segala urusan PM.

Maiyah said...

moga bertemu lagi di alam maya.. ;)

Unknown said...

salam..

PM, lama ayu nantikan entry...
rupanya ada hal...
tak mengapa...
kami sedia menanti...

semoga kamu sejahtera...

ustaz eds said...

salam PM
Rabbi yassir wala tu a'ssir ya karim..
moga Allah memudahkan urusan PM dan kembali ke alam maya ini dengan segera...

Unknown said...

eh! ko nak pegi mana plak PM????

zulkbo said...

salam..
seemoga Allah limpahkan
anda rezeki dan kesihatan
yang sihat..selamat berehat..
kembali semula bila berkelapangan..

MaizaC'Joe said...

Salam

aik.. baru ja muncul blog ni dah nak meyepi ka... hehe gurau ya.. Semoga Allah permudahkan urusan ya.. maafkan maiza jg jika ada tersalah kata.. jng lupakan kita2 di sini ya...

see u :)

Afida Anuar said...

Ni mesti outstation lagi ni...

moga selamat semuanya..insyaAllah

ibu wawa said...

semoga selesai segala urusan yang perlu dilaksanakan...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam.

InsyaAllah ketemu lagi.





psst: further study ke?

Ateh Nour said...

Assalamualaikum,

Penjejak Maya, selamat berehat dari berbloh, nak pergi mana tu, semuga berjaya dengan apa yang dikerjakan, selamat bertemu lagi..

Ateh Nour said...

Juga mohon maaf kalau ada tersilap terkasar...Selamat Hari Raya Juga..

Ciklinn said...

nak kemana tuan rumah? semoga cepat setle segala urusan yer

anyss said...

Salam,

Cuti? Mmmmm dah habis cuti sila umumkan semula ya...semoga sentiasa di bawah Rahmat dan RahmanNya

nidus2 said...

Selamat beristirehat...mahu terbang jauh ke?

ashra said...

moga dimudahkan segala urusan..jumpa lagi =)

azmiroy said...

selamat pergi
selamat kembali...

sonata anak kancil said...

salam...semoga bertemu lagi...

terokai seni said...

selamat bercuti buat sementara waktu... gud luc atas urusan tu

maslinamansor said...

Salam,
pergi jangan lama2 tau

sahromnasrudin said...

salam..awak pi exam ye? huhuh..gud luck ya

Anonymous said...

Salam Penjejak Maya,

Jangan lupa balik sini yer. Uuks uuks

Anonymous said...

samalah kita. harap dimaafkan jika terkasar bahasa.

DrSam said...

Ada masa dan kelapangan sila berblog dan berkongsi cerita lagi.

Mohamad said...

Salam P.Maya..
Selamat pergi dan selamat kembali.. semoga Allah permudahkan urusan tuan walau dimana sahaja tuan berada.. InsyaAllah. Buatlah yang terbaik untuk diri tuan.

Nur a.k.a admansyah said...

pi haji ker? Insya Allah dipermudahkan segalanya!

maaf jua dipinta...

ummu said...

Salam Penjejak Maya
mohon maaf jika ada terkasar bahasa.

terima sudi meninggalkan jejak di blog saya.

ummu said...

assalamualaikum saudra penjejak maya
apa kahabr?

gadisBunga™ said...

hi penjejak maya. kapan kamu mahu kembali? :)

gadisBunga™ said...

hi penjejak maya.

masih bercuti? :)

terokai seni said...

blom setel lagik

koho-koho... moga sehat dan slamat berposa

gadisBunga™ said...

hi penjejak maya. awak belum balik sini lagi eh? :D

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

a片 said...

通博官方
成人電影
a片
免費影片
一夜情貼圖片區
mlb投注
av性愛
成人網站
nba投注

日本美女寫真集 said...

成人小說
成人影城
成人影片
成人影片下載
成人漫畫
成人網站
成人貼圖區
金合發
金順賽事

視訊聊天室 said...

一夜情貼圖片區
任你博娛樂城
信用板
女主播偷吃被抓
女主播自慰影片
女主播抓姦直播
女性高潮
娛樂城
娛樂城代理賺什麼

成人a片 said...

免費視訊正妹裸聊
情色視訊美女內衣秀
a漫卡通成人動畫
h漫卡通成人動畫
性感辣妹比基尼
h漫卡通成人動畫
自拍走光卡通影片
h漫卡通
免費辣妹視頻

成人圖片 said...

台灣情色網
台灣賭神
台灣賭神小古
報牌
色情
色情小說
色情影片
色情漫畫
色情網站